Logon

Thai Foot Massage
- en velværebehandling

Hos ‘Fodklinikken’ tilbyder vi Thai foot massage i vores ”Touch of neutral - program” med ny verden af sanse oplevelser, hvor du oplever en oase for sundhed, afslappelse og velvære. Thai foot massage åbner op til en ny verden med afslappelse og wellness.

Herbal Ball
Herbal Ball er lavet af 100% naturlige ingredienser og indeholder blandt andet Gurkemeje, Golden Bush, Citron Græs, Tamarin Blade, Orkidé, Akacie, Ingefærd, Thai Ingefærd, Thai Kamfer & Kamfertræ. Alle ingredienserne i Herbal Ball er med til at afslappe og afstresse dig. Når Herbal Balls olier frigives ved hjælp af damp med temperatur på ca 100 grader, masseres olierne ind i huden og frigiver en dejlig afslappende duft og varme som stimulerer både sind og krop.

Sådan virker Thai Foot Massage
Ved Thai fod massage følges medianbanerne ved at presse føddernes punkter. Massøren bruger tommel fingrene til at presse på føddernes zoner for at lindre ømheder i kroppen, idet zonerne på fødderne korresponderer direkte med bestemte dele af kroppen. Fod massage kan ikke gøre skade, men kan bruges til at stimulere blodcirkulationen, lymfe og nervesystemet.

Historien om Thai Foot Massage
Historien om Thai fod massage starter i Kina for 5000 år siden, hvor fod massage er blevet brugt som behandling siden hen blev fod massagen udbredt i Thailand. Fod massage er derefter blevet udviklet og forbedret til forløsning af muskelsmerter, afslapning og som helbredende virkning på sygdomme, da fod massage kan stimulere organerne og deres indbyrdes balance i kroppen. 

Stacks Image 416


Fordele ved
Thai Foot Massage 

A. At stimulere kroppens energibaner og forøge blodgennemstrømningen og affaldsstoffer udskilles.

B. At forebygge og modvirke stress.

C. Er godt for det mental helbred – og især ældre mennesker.

D. Forbedrer kroppens immunforsvar

E. Da de fysiske organer og huden har samme nervesystem, stimuleres også de indre organer når foden stimuleres.

F. GENEREL INFO.
OM THAI FOOT MASSAGE

Massagen tager ca. 1 time og der masseres fra tæer til og med knæ.
Behandlingen indledes med et varmt fodbad med urter (Safirlime) 

Fodklinikken i Kolding · v/lægeeksamineret Fodplejer: Lotte Svith · Agtrupvej 131, 6000 Kolding · Tlf.: 60 65 52 52